Wishlist

geplaatst op
maandag 7 januari 2019

Iedereen heeft een wishlist; iets wat hij of zij maar al te graag wil hebben en daar voor spaart. Ik ook! Ik leef per dag, maar heel stiekem kijk ik soms uit naar volgende maanden omdat ik weet dat er dan weer geld binnen komt en ik iets kan kopen wat ik graag wil. Want mezelf iets gunnen, is een doel voor 2019. En dat ga ik naleven ook!

Ik weet nu al dat ik eind volgende maand eindelijk de Fitbit in mijn handen zal hebben. Ik ben veel met gezondheid en sport bezig, dus zo'n gadget, of 'horloge' welteverstaan, is voor mij ideaal. Er staat een stappenteller op, je kunt zien hoeveel calorieën je verbrandt, je slaap wordt bijgehouden; vet! Deze staat al tijden op mijn wishlist. Ik ben niet materialistisch ingesteld, maar toch vind ik het leuk om te genieten van het leven en daar horen gewoon een paar leuke dingen bij, nietwaar? Benieuwd naar mijn verdere wishlist? Van parfum tot gadgets en cameragear; er staan een hoop dingen op mijn wishlist.

Parfum
Mijn 'all time favorite' is toch echt 'Si' van Giorgio Armani. Ik kende een meisje die ooit de bus uitstapte, er kwam toen een heerlijke geur achter haar. Ik moest dezelfde halte uitstappen en besloot haar te vragen welke lekkere geur zij draagt. Brutaal als ik ben deed ik het, ook al vinden mensen dat soort complimenten heel leuk. Verder staat 'Hugo Boss The Scent For Her', Paco Rabanna Olympea, Paco Rabanna Lady Million Privé en Lancôme La Vie Est Belle op mijn lijstje in de categorie 'dure parfums'. De Hugo Boss is een eau de toilette, maar is heel lekker fris. Daarnaast vind ik 'Heat' van Beyoncé (de rode) nog heel lekker, deze draag ik wanneer ik thuis ben en de deur niet uit hoef zodat ik toch een lekker geurtje op heb.

Planner
Een planner - maar deze is al onderweg, die heb ik al besteld. Voor mijn werk moet ik ontzettend veel vooruit plannen, en ook omdat ik het fijn vind om alles te noteren. Geen digitale agenda's voor mij, ik werk alleen op papier. Heb via Aliexpress leuke memo's en stickers besteld om de planner mee op te leuken.

Voor in huis...
Veel algemene dingen. Een vloerkleed, een nieuwe bank (inmiddels onderweg), een bluetoothspeaker, meer plantjes, een airfryer, slowjuicer, keukenmachine, nieuwe keukenkast, een nieuwe douchekop, doucherek, badkamerkast, een nieuw bed, nieuw bestek,

Fotografie
Een sprocket, maar ik twijfel of ik deze nog wel wil. Mocht ik ooit extreem veel geld overhouden, dan is zoiets leuk voor er bij. Daarnaast staan er nog een hoop objectieven op mijn wishlist; de 100mm f/2.8 macro, 24-70 f/2.8, 70-200 f/2.8 tele voor bruiloften, de 24mm f/2.8, een stabilizer voor filmen, een nieuwe cameratas, een microfoon, en een nieuwe body, de Canon 5D Mark IV. Maar dit is allemaal zo duur, dat ik al mijn ribben zou moeten verkopen.

Wake up light van Philips

Niks is fijner dan uitgerust wakker worden. Daarom staat deze wekker op mijn wishlist!

Niet een mega lange lijst, maar wel een paar kleine dingen die relatief duur zijn. Oops!

Wat staat er op jouw wishlist?