Terug van niet weggeweest

geplaatst op
donderdag 20 juni 2019
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ik geloof dat ik mezelf wel opnieuw mag voorstellen. Long time no see! Dagelijks dacht ik; ik moet weer een blog schrijven. Maar ik had het vreselijk druk met bruiloften, fotoshoots, oppassen op kinderen, school, stage en ander werk (PR & Communicatie, content maken, en nieuw werk). Zo veel, dat ik mezelf tegenkwam en dacht; ho, dit kan niet. Mijn lichaam kan dit niet aan. Rustaaaag! 

Ik had daarnaast ook nog ander werk zoals ik zei, maar daar ben ik na de tweede werkdag mee gestopt om het feit dat ik het niet aankon. Housekeeping, do I need to say more? Ontzettend zwaar precisie werk. Binnen 8 minuten een hele hotelkamer schoonmaken en het bed moest perfect strak. Nou, voor mij totaal niet haalbaar. Voelde me vreselijk lullig toen om direct al ontslag in te dienen, maar ze hebben er gelukkig begrip voor. Ook omdat het op lichamelijk gebied gewoon eerlijk gezegd reteslecht gaat en ik zo'n werkdag niet nog een keer volhoud. Dus: gas terug. Dus: alle tijd weer om te bloggen!

Maar goed, genoeg getypt. Ik begin weer met bloggen, al zal inspiratie vinden ontzettend lastig zijn soms. Maar dat wordt mij wel vergeven, toch? Ha! Er staan wel leuke samenwerkingen op de agenda. Dus dat komt helemaal goed!