Minimalistische sieraden van Finaste

geplaatst op
maandag 1 juli 2019

Mij kun je ontzettend blij maken met een bos bloemen en vooral; sieraden. Afgelopen juni was ik jarig en werd ik 24. Ik vier mijn verjaardag niet, maar sommige mensen willen mij perse iets geven. Ja, wat vraag ik dan? Juist, doe dan maar sieraden! Een lief armbandje, een ring; als het maar minimalistisch is, want ik houd totaal niet van uitbundig of opvallend.

Op internet ben ik vaak op zoek naar leuke webshops met leuke sieraden en zodanig kwam ik Finaste tegen. Een webshop met een ruim assortiment aan sieraden. Minimalistisch (waar ik zo van houd) maar je hebt ook sieraden waarbij je initialen kunt laten graveren.finaste logo met tekst
Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’. En de mooiste dat ben jij! ✨Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! ✨Bedenk eens hoé veel makkelijker jouw wereld zou zijn zonder jouw onzekerheden over je uiterlijk. 

Oorbellen, armbandjes, kettingen en andere accessoires heeft de webshop te koop. Ik zocht drie hele mooie -maar wel minimalistische- sieraden uit, oorbellen en een hele mooie ketting met kleine schelpjes. Het ene armbandje heeft lichtgele en lichtroze kraaltjes, dit vond ik zo lieflijk, dus die heb ik ook uitgezocht. Hoe leuk! En het past heel goed bij het schakelarmbandje en het armbandje met het hartje.Mooi verpakt
Het doosje is natuurlijk mooi, maar de inhoud is nóg mooier! Ik ontving de items in een mooi papier en in mooie doosjes. Ook super leuk om cadeau te geven!

Stainless steel & verkleurt niet
De zilveren armbanden worden mijn nieuwe favoriet! Ze zijn niet alleen fashionable en trendy, maar ook van het fijnste materiaal. Alle zilveren armbanden zijn namelijk nikkelvrij en gemaakt van stainless steel. Dit is fijn, want dat betekent dat ze niet verkleuren! Je kunt er dus gewoon lekker mee douchen, zwemmen of zelfs sporten. Dat vind ik wel een pré!

Klantvriendelijk
De medewerkers van de webshop zijn klantvriendelijk en de webshop zelf heeft hele mooie duidelijke productfoto's van de sieraden. Dat vind ik ook altijd heel belangrijk, zodat je precies ziet wat het is. Zo weet je exact wat je in huis haalt! En zoals ik al schreef; een ruim assortiment. Voor iedere vrouw is er wel iets te vinden. 

En hoe leuk...
Ik mag in samenwerking met Finaste een kortingscode aanbieden. Met de code LISANNE15 ontvang je 15% korting. Deze code is geldig tot en met 28 juli 2019 en geldt voor alle items. Shopze!