Review: slapen op een Beauty Pillow?

geplaatst op
woensdag 31 juli 2019
Image result for beauty pillow

Een derde van ons leven brengen we slapend door. Do I need to say more? Een goede nachtrust is belangrijk. Daarbij komt ook kijken dat een goed kussen en zelfs een kussensloop ook belangrijk is. Al eens gehoord van een Beauty Pillow? Met dit speciale satijnen kussen kun je én een boost geven aan je haar en huid, én je schijnt er goed door te slapen. 

Ik was benieuwd of zo'n Beauty Pillow echt zou werken. Zou het? Of niet? Is het wel handig, zo'n kussen van satijn? Ik moet toegeven dat ik dit kussen een lange tijd heb uitgetest voordat ik een review schrijf. En ik ben hartstikke objectief.

''De beautypillow reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking. Resultaat is stralend wakker worden en de nieuwe dag starten met een fris gezicht vrij van slaapvouwen en zonder warrig ochtendkapsel. Dat betekent geen gehaast door lange ochtendrituelen en dus meer tijd voor dingen die echt belangrijk voor je zijn. Wie wil dat nu niet? Slaap je mooi met Beauty Pillow!''

Warrig ochtendkapsel, nou, dat heb ik nog steeds, zelfs na het slapen op de Beauty Pillow. Verder is het een prachtig kussen (ik heb gekozen voor zilver, staat zo mooi bij mijn zwarte beddengoed). Voor de rest merk ik 's nachts weinig van het kussen omdat ik dan slaap (haha).

Pluspunten:
- Het kussen zelf ziet er prachtig chique en stylish uit
- Voelt lekker aan voor je haren, huid en gezicht
- Jawel jawel, mijn haren glansen mooier en voelt zachter aan
- Ik heb het idee alsof mijn haar minder statisch en in de knoop zit dan met een katoenen kussen
- Het kussen blijft heerlijk koel, dus je hoeft 's nachts nooit je kussen om te draaien, haha ;-)

Minpunten:
- Soms wordt het kussen wat klam. Ik heb het idee alsof het kussen het vocht (mocht het warm zijn) niet goed absorbeert (dit resulteert in dat het kussen een beetje plakkerig kan worden)
- Met lang haar 'glijd' je soms van het kussen af, of het kussen zelf glijdt weg op de grond midden in de nacht, dat is alles behalve handig
- Na het wassen komt het kussensloop heel kreukelig uit de was, het kussen is niet kreukvrij

Voor de rest zijn er geen plus- en minpunten aan het kussen!

Zou ik het kussen aanbevelen?
Ja, ik zou het kussen zeker aanbevelen, mocht je huid en haar je heilig zijn. Zoals bij mij wel het geval is. Mijn haar glanst mooier en meer dan tevoren, ik gebruik verder geen andere producten voor mijn haar (er komt binnenkort wel een review over een product, maar deze gebruik ik nu al een jaar) dus hier ligt het niet aan. Het kussen kost €23,95, relatief aan de betaalbare kant voor zo'n mooi chique kussen en is verkrijgbaar via diverse webshops, maar ik heb het kussen via https://www.beautypillow.nl/.


Deze review is in alle eerlijkheid geschreven en het product is gekregen in samenwerking met https://www.beautypillow.nl/.