Over mij

De vrouw achter deze blog is zoals de blog al omschrijft, een brunette genaamd Lisanne. Je kunt haar wakker maken voor de 'after eight' chocolaatjes, voor een toffe samenwerking of een grappige video (failarmy!!!). Want lachen doet ze vrijwel altijd. Ze neemt het leven met een korreltje salted caramel. Deze blog is opgestart in december 2018, maar 10 jaar daarvoor was de brunette al fanatiek aan het bloggen. Ze werd uitgenodigd voor productlanceringen, ging naar pers-events en reviewde veel producten voor bedrijven. Haar bereik was hoog.


Voorstelrondje; wie ben ik?
Ik ben dus Lisanne, Bloggende Brunette! Ik blog over de dingen die ik meemaak. Ook kunnen er journalistiekgerelateerde artikelen online komen (interviews), maar ook productreviews, artikelen over mijn leefstijl (sport, gezonde plantaardige voeding). Mijn interesses! Reizen vind ik ook leuk, fotograferen, schrijven, en daarnaast ben ik veel in de sportschool te vinden. Nee, ik ben geen hashtag fitgirl of thinspo, maar ik vind het belangrijk om in 'shape' te blijven. Ik doe niet aan hardlopen (krijg je hangbillen van en is reteslecht voor je hart) maar ik wandel ook veel. De discussies zijn erover verdeeld, maar met wandelen verbrand je ook nog eens meer calorieën. Én je krijgt geen hangbillen. Win-win! 

Ik probeer grotendeels plantaardig en glutenvrij te eten vanwege allergieën en mijn chronische ziekte (Lyme) met daarnaast fibromyalgie, dus met plantaardig eten zit ik altijd veilig. Ik vind het steeds leuker om te bakken en om te experimenteren met voeding, al ben ik geen keukenprinses. Zolang je het maar probeert en leuk vindt, komt het goed.

Kunst? Gaaf! Noem mij saai of suf (teleurstelling: ben ik niet hoor), maar ik vermaak me prima als je mij dumpt in een galerij/museum met kunst. Vooral het werk van Andy Warhol is prachtig. Drie jaar geleden had ik een persreis op het gebied van kunst. Ik vond het geweldig. We gingen eten in een prachtig kasteel met ook (oude) kunst. Geschiedenis, kunst en mensen met dezelfde interesses waren allemaal bijeen. Beter kun je het niet hebben. 

Verder doe ik veel vrijwilligerswerk voor ouderen. Vind ik belangrijk. En vanzelfsprekend. Op deze blog schrijf ik over alles wat mij interesseert. Journalistieke content, maar ook random posts. Reviews van gadgets; van alles. Meer weten? Voel je vrij om vragen te stellen!


Liefs!